• Katuotsikko 1, 20100 Turku
  • 012 345 6789
  • nimi@sähköposti.fi

Kuivajääpuhallus – Helsinki, Espoo, Vantaa

Pinnat kuin pinnat puhtaiksi ympäristöystävälliseen tapaan!

Palveluihimme kuuluu myös varsin tehokas ja nopea, erilaisten pintojen puhdistusmenetelmä nimeltään kuivajääpuhallus. Tässä menetelmässä puhalletaan paineilmalla kuivajääpellettejä kohteeseen, joka halutaan puhdistaa. 

Vettä, kemikaaleja tai muita myrkkyjä ei tarvita, joten käsittely on kuiva ja ympäristöystävällinen. Myös hajuton ja hellävarainen, sillä puhallus ei hankaa tai hio pintaa mitenkään. Lisäksi kuivajää estää sienten ja bakteereiden kasvua. Kuivajääpuhallusta voidaan käyttää kaikenlaisille materiaaleille – lue ohesta lisää ja tilaa palvelu toimialueellemme Helsinki, Espoo, Vantaa ja Kirkkonummi!

Materiaalilla ei merkitystä

Koska kuivajääpuhalluksella saadaan puhdistettua pinta kuin pinta: metalli, betoni, puu, lasi jne. Sillä saadaan siistittyä esimerkiksi julkisivut omakotitaloissa, kesämökeissä, taloyhtiöissä ja muissa kiinteistöissä, veneet, koneet sekä monet muut. Myös teollisuudessa puhallus on mainio menetelmä, sillä koneita ei tarvitse pysäyttää puhdistuksen ajaksi. Puhallus ei katso vuodenaikaakaan – sitä voidaan käyttää kesästä keskitalveen, sisällä ja ulkona. 

Kuivajääpuhallus on ympäristöystävällisin menetelmä

Kuivajäällä puhdistaminen ei tuhlaa vettä eikä vaadi kemikaaleja. Jätevesien kuormitus vähenee eikä luontoon valu pesuainejäämiä. Kyseessä on täysin myrkytön puhdistus, josta luonto kiittää.

Arvokas hyöty on myös se, että hiilidioksidi, jota kuivajää kiinteässä muodossa on, on teollisuudesta talteenotettua sivutuotetta eli uusiokäytettävää materiaalia. Kun hiilidioksidi kerätään talteen kuivajääpuhdistusta varten, se ei pääse ilmakehään kuormittamaan hiilidioksidipitoisuuksia. 

Kysy menetelmää juuri sinun kohteeseesi, jos se sijaitsee Helsingin, Espoon, Vantaan tai Kirkkonummen alueella! Muista hyödyntää myös erilaiset remontit ja rakentamisen palvelut, jos luonasi tarvitaan pintojen kunnostusta.

Ota yhteyttä 

Yhteydenottolomake