• Katuotsikko 1, 20100 Turku
  • 012 345 6789
  • nimi@sähköposti.fi

Kylpyhuone- ja saunaremontti – Helsinki, Espoo, Vantaa

Märkätilaremontit kokonaisvaltaisesti tai kevyellä kasvojenkohotuksella

Märkätilaremontissa ei sovi oikoa mutkia! Kylpyhuoneremontti ja saunaremontti ovat ehkä vaativimpia remontin osa-alueita, jotka vaativat tarkkaa etukäteissuunnittelua, jotta vältytään viivästyksiltä, virheiltä sekä lisäkustannuksilta.

Meiltä tilaat huolettomat kylpyhuone- ja saunaremonttityöt, kuten myös huoneistoremontit alueella Helsinki, Espoo, Vantaa ja Kirkkonummi, avaimet käteen -periaatteella tietysti! 

Kun kylpyhuone kyllästyttää

Kylpyhuone kirkastuu kevyemmin laattojen pinnoituksella ja uusilla vesikalusteilla. Tällainen remontti on mahdollinen, mikäli alusta on kunnossa eikä kosteusvaurioita ole havaittavissa. Pyydä meitä piipahtamaan, niin katsomme ja ehdotamme mielellämme, miten kylpyhuonetta on mahdollista uudistaa.

Täydelliseen kylpyhuoneen remontointiin on saatavilla myös tarvittavat putki- ja sähkömiehet, joten tilojen mittavakin modernisointi onnistuu. Ota yhteyttä ja kysy meitä käymään kohteessasi tai pyydä tarjous suoraan. 

Oliko hyvät löylyt? 

Eikö? Köyhän miehen apteekkinakin tunnettu sauna vaatii huolenpitoa miellyttävien löylyjen varmistamiseksi. Lauteet täytyy käsitellä laudesuojalla aika ajoin ja pestä riittävän usein. Voisikin kiteyttää, että lauteille on hyvä tehdä vuosihuolto ja paneeleille riittää suojakäsittely muutaman vuoden välein (hyvä sääntö silloin, kun saunaa käytetään 2 kertaa viikossa). Ethän suihkuta seinäpaneeleille vettä, saunasi kiittää!

Joskus on taas aika teettää uusi sauna. Puretaan vanha pois alta, asennetaan uudet lauteet ja paneelit, kiuas sekä tunnelmalliset valot! 

Pyydä tarjous toiveistasi, joka ei sido sinua mihinkään, niin laadimme juuri sinulle soveltuvan löylyhuoneen tai kylpyhuoneen ehdotuksen. Toimialueemme ulottuu kotikaupungistamme Espoosta Helsinkiin, Vantaalle ja Kirkkonummelle.

Pyydä tarjous kylpyhuone- tai saunaremonttityöstä.

Pyydä tarjous »

Yhteydenottolomake